Mennyi az annyi és mi legyen a többivel?

És íme, ez a nap is elérkezett, már lobog az “Advent Budapesten” óriáskoszorújának első gyertyája! A Koszorú szép lett! Azt a nagy, testes negyedik gyertyát pedig már nagyon szeretnénk egy nemzetiszín szalaggal átkötött óriási fehér gyertyára cserélni!

Várjuk hát a fehér gyertyákat tartalmazó küldeményeiteket! , Bízunk benne, hogy a Kárpát-medence minden magyalakta régiójából eljutnak hozzánk az ott összegyűjtött gyertyák, de a világ más tájairól is várunk küldeményeket. Küldj hát egy szál fehér gyertyát, levélként feladva, a „Magyarok Gyertyája” jeligével ellátva a 6701 Szeged PF: 790 címre, míg csomagként feladva a 6720 Szeged Palánk 10 címre várjuk a küldeményeket. A külföldön élőket, magyar szervezeteik útján is elkívánjuk elérni.

“Az akció számos fővárosi és környékbeli lakost mozgatott meg, ugyanis 1397 gyertyacsonk és viaszmaradvány gyűlt össze.”

Az idézet önmagáért beszél, nem olyan nagy ügy ám összegyűjteni néhány gyertyát. De a világ minden tájáról és az egész Kárpát-medencéből, némileg nehezebb:) Abból a sok gyertyából meg, amit nem használunk fel az óriásgyertya kiöntéséhet, vagy később érkeznek a címünkre, jövőre sok-sok egyforma, “iker” karácsonyi gyertyát öntünk, hogy minden fán ott lehessen, a világ mindensége, az összes magyar lakta hely gyertyáinak közös fénye!

Mennyi az annyi és mi legyen a többivel?” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Nagyon tetszik! Rengeteg gyertya fog érkezni !!!!! KÜLDJÜNK !!!!!!

Hozzászólás