Vízkereszt után is várjuk gyertyáitokat, a világ minden tájáról!

Mint arról a sajtó is beszámolt (lásd a HÍRtv felvételét az eseményről) közös határokon is túlgyúló összefogásunk eredményeként, Advent utolsó vasárnapján, fellobbant az ötven kilós óriásgyertya: a Magyarok Gyertyája!

Erről az eseményről alább további képeket közlünk azzal, hogy ne feledjétek: Vízkereszt (a fenyőfák leszedése) után is várjuk a feleslegessé vált fehér gyertyákat, gyertyacsonkokat!

Jövőre már az ország háza előtt szeretnénk felállítani óriáskoszorúnkat, s  ha mind a négy gyertyája kitelne küldeményeitekből, méltán nevezhetnénk azt a Nemzet Adventi Koszorújának. A cél tehát nem kisebb, mint eljutnunk a Magyarok Gyertyájától a Magyarok Gyertyáiig!

Címünk: Levélként, csomagként feladva, a „Magyarok Gyertyája” jeligével ellátva: a 6720 Szeged, Palánk utca 10. A külföldön élők a magyar szervezeteik útján is el tudják juttatni a gyertyákat.

Azoknak akik már küldtek, és azoknak akik majd ez után küldenek számunkra gyertyát egyaránt Boldog Új Évet Kívánunk, ahogy szerte a világban minden magyarnak!

2013-12-22_teli_fesztival_a_varoshaza_parkban_web_0022013-12-22_teli_fesztival_a_varoshaza_parkban_web_0032013-12-22_teli_fesztival_a_varoshaza_parkban_web_0062013-12-22_teli_fesztival_a_varoshaza_parkban_web_0142013-12-22_teli_fesztival_a_varoshaza_parkban_web_0222013-12-22_teli_fesztival_a_varoshaza_parkban_web_032

A Magyarok Gyertyáját meggyújtotta: Csomós Miklós főpolgármester-helyettes, az eseményen áldást mondott: Dr. Beran Ferenc pápai káplán, a Budapest-Újlak Sarlós Boldogasszony Plébánia plébánosa.

Közreműködött: Ivanics Tünde népdalénekes, a Népművészet Ifjú Mestere, Fábri Géza koboz- és lantművész, Kátai Zoltán énekmondó.

Köszönjük mindazok segítségét, akik valamilyen módon hozzájárultak kezdeményezésünk sikerre viteléhez:

Mocselini Rudolf és Varga Iván kezdeményezők

Hozzászólás